Nieuwe uitdaging: Fleet Complete

Leuk! Ik krijg veel vragen over wat ik nu precies doe en voor wie. Ben je nou tekstschrijver of marketeer? En je werkt toch als freelancer? Of heb je een vaste baan? Ik ga je vertellen hoe het zit.

Afgelopen jaar heb ik bij softwarebedrijf Inspire als marketeer gewerkt en ben ik als freelancer begonnen onder de naam ‘Verhalen van Kim’. Afgelopen week is die situatie flink veranderd. Ik ga vanaf januari in dienst bij Fleet Complete als marketeer en blijf ook in dienst bij Inspire, alleen voor wat minder uren. Daarnaast werk ik inderdaad als freelancer.

Waarom die combinatie? Ik wil qua inkomen graag vastigheid, zeker omdat ik net ben verhuisd. Daarnaast werk ik nu als marketeer voor twee ontzettend toffe bedrijven waar ik me heel verbonden mee voel. Ik vind het freelancen naast een vaste baan een hele mooie aanvulling, omdat het mij de mogelijkheid geeft om bij verschillende organisaties binnen te kijken. Dat geeft mij de kans om steeds bij te leren en het beste van twee werelden te combineren. In mijn ogen maakt mij dat een betere marketeer én tekstschrijver.

Heb jij hulp nodig met je tekst? Stuur me een bericht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *