‘Dit is mijn lijst met dingen die ik juist nu wil doen’

Wat vond je van de toespraak van Rutte? Ik vond ‘m heel goed. Je zal er maar staan zeg. Ondanks dat ik tijdens zijn toespraak bijna zat te janken, vind het nogal wat allemaal, heb ik toch besloten ook maar gebruik te maken van de situatie.

Wat heb ik altijd nog willen doen waar ik normaal gesproken geen of te weinig tijd voor maak? Hier mijn lijst:

  • Italiaans leren, of Frans weer oppakken. Ik wil in ieder geval een nieuwe taal leren!
  • Tekenen, of schilderen, gewoon lekker creatief bezig zijn, zonder na te denken. Ik heb vroeger tekenles gehad, maar heb echt al zolang mijn spullen er niet bij gepakt. Dit is hét moment. Ik zag dat je nu zelfs op Instagram ‘online’ les kunt volgen, dus ja, laat het kliederen beginnen.
  • Meer lezen. Dat deed ik wel, maar kroop toch nog te vaak achter de televisie. Ik heb nog een stapel boeken liggen, dus wil eigenlijk ’s avonds een paar uur eerder de televisie uitzetten en gewoon, lekker lezen.
  • Mediteren, deed ik vroeger ook redelijk vaak, maar wil er eigenlijk iedere ochtend mee beginnen. Net als een dansje, of even bewegen in de ochtend. Ik zit, ook nu ik thuiswerk veel en aangezien de sportschool ook dicht is…
  • Nieuwe gerechten leren koken. Ondanks dat mijn keuken nog niet af is, maak ik er echt te weinig gebruik van. Dus ga een paar wat moeilijkere recepten zoeken en lekker koken.

Verder is dit de tijd voor zaken als bijscholing, heb nog een paar webinars die ik wil terugkijken, wil verder werken aan mijn eigen website (deze dus) en veel bloggen. Daarnaast heb ik altijd al iets meer willen doen voor de aarde. Ik steun heel veel goede doelen, maar misschien kan het ook nog op een andere manier. Daar eens over nadenken, een lijst maken van hoe ik het opknappen van mijn huis verder gaan aanpakken etc.

Vervelen zal ik me niet. Heel benieuwd wat jij juist nu gaat proberen of (weer) gaat oppakken? Wil je jouw lijst met ‘doelen’ voor de komende tijd delen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *